Change size of text Print Send link til en ven

"Aquaculture, not the Internet, represents the most promising investment opportunity of the 21st Century."

- Peter Drucker, Management Expert & Economist

2017-10-04

Nu kan der søges om tilskud til projekter fra ordningerne for 'Fælles indsatser akvakultur'

Ansøgningsrunden for tilskudsordningerne inden for akvakultur, fiskeri, natur og miljø er åbnet.

Ordningerne er en del af det danske Hav- og Fiskeriudviklingsprogram for 2014-2020, som medfinansieres med EU-midler fra den Europæiske Hav- og Fiskerifond.

Der er blevet åbnet for ansøgninger d. 2. oktober 2017, og ansøgningsfristen for alle tre ordninger er den 4. december 2017.

Fælles indsatser akvakultur

Der er afsat 15,2 mio. kr. til ansøgningsrunden, og du kan søge tilskud til:

1. Udvikling af teknisk, videnskabelig eller organisatorisk viden inden for akvakultur produktion.

2. Udvikling af en produktion af nye akvakultur arter med godt markedspotentiale, nye eller væsentligt forbedrede produkter samt nye eller forbedrede processer eller forvaltnings- og organisationssystemer.

Den bagvedliggende bekendtgørelse er ændret en smule - således er det nu kun anerkendte organisationer der kan ansøge om tilskud. Sådanne organisationer kan være offentlige eller private, videnskabelige eller tekniske organisationer som er anerkendt i Danmark. Virksomheder kan også søge tilskud, hvis projektet sker i samarbejde med offentlige eller private, videnskabelige eller tekniske organisationer, som er anerkendte i Danmark.Af samme årsag er der kun brug for et udfyldt ansøgningsskema.

Se nærmere her


 
< Tilbage til efterretninger

Arkiv

Akvakultur er fisk i kultur! De skal selvfølgelig have det godt og have noget at spise. Du kan fodre fiskene ved at klikke på din mus over fiskedammen!